Ziekenboeg

Het lijkt wel of we er maar niet vanaf kunnen komen.

De afgelopen twee, drie maanden heerst er griep. En dan bedoel ik niet een algemeen ‘het heerst’, maar echt bijna letterlijk alleen maar hier in huis. Om en om zijn we allemaal ziek.

Vorige week heb ik drie dagen voor pampus op de bank gelegen, voor de tweede keer ik korte tijd. Ik ben toch nooit ziek?  😉 Ik ben er nu net weer een beetje vanaf, en nu is het zoon J die getroffen is. Terwijl hij begin maart ook al een keer een week thuis geweest is vanwege griep.

En jahoor, ook Vriendje heeft het weer te pakken. Voor de tweede keer dit seizoen!

De enige die er een beetje zonder kleerscheuren vanaf komt is zoon B van drie. Die is dit seizoen nog niet ziek geweest, op een sporadisch keertje overgeven na. Al moet ik zeggen, hij is iets hangeriger en zeurderiger dan normaal. Misschien is hij de volgende?

Ik wordt er een beetje gek van. Steeds maar weer moet ik planningen bijstellen omdat er wéér iemand ziek is. Pasen liep in de soep. De voorjaarsvakantie liep in de soep. Dit weekend de seizoensopening van de speeltuin gemist omdat er iemand ziek was (ik dus).

Hopelijk zien we er hierna vanaf, twee keer ziek is wel genoeg. Of moet ik ronde drie ook verwachten? Drie keer is immers scheepsrecht. Mischien moeten we allemaal maar eens wat meer vitamine sinaasappel innemen hier 🙂

Hoe gaat bij jullie het griepseizoen? Net zo erg als hier?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s