Bingo

Ik weet dat er waarschijnlijk wel 100 dingen te bedenken zijn die ik beter zou kunnen doen. Het huis is een zooi, er ligt een gigantische stapel schone was om te vouwen, de afwas moet nog gedaan worden en ga zo maar door.

En toch zit ik achter de laptop. Mijn tijd te verspillen aan een spelletje. Nu ik bij level zevenhonderd-nogwat ben met cookie jam, heeft dat spelletje een beetje zijn aantrekkingskracht verloren. Maar ik heb (helaas) een nieuw facebook spelletje ontdekt dat mijn aandacht vasthoud.

Bingo Blitz.

Wat kan ik uitleggen over bingo? Niks, want iedereen kent bingo. Dit is een van de honderden online versies die er bestaan. Stom toevallig dat ik er op geklikt heb.

Met de nadruk op stom, want ik ben er inmiddels ook al weer heel wat uren aan kwijt.Tijd die ik, zoals gezegd, ook beter kan besteden.Maar weetje, ontspanning hoort ook bij het leven. En heel soms wil ik gewoon even negeren dat er dingen zijn die ik moet doen. Zolang dat geen serieuze gevolgen heeft, moet het kunnen om een uurtje Bingo te spelen.

Dus speel je gezellig mee?

9_-Bingo-Blitz

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s