MamaChallenge #3 :Back to School

Na zes lange weken vol regen en plezier gaat vandaag helaas de wekker weer. Kleuterzoon mag gaan beginnen aan groep 2! Peuterzoon heeft nog een extra dagje vrij, want zijn peuterspeelzaal lokaaltje is verhuisd, en daar zijn ze nog mee bezig. Maar donderdag mag ook hij weer naar ‘school’.

Bij de start van een nieuw schooljaar horen natuurlijk nieuwe spullen. En nu wilde ik hier dus eigenlijk een leuk blogje plaatsen, dat ik met m’n gezinnetje gezellig een paar winkels langs geweest ben om de benodigde dingen te kopen.

Maar helaas. Ik woon met drie ‘mannen’. En mannen houden niet van winkelen. Mannen doen aan online gamen, mannen kijken televisie en mannen bouwen met lego. Dus mijn geplande winkel dagje ging niet door. Iets met drie tegen één enzo…

En toch  moesten er een aantal dingen aangeschaft worden. Wat doe je dan als mama, waarvan de mannen niet meewillen? Alleen gaan, en Online Shoppen. Dit blogje is dus geen verslag van een winkeldag, maar een overzicht van mijn  aankopen:

Peuter kreeg:

25

Een paar nieuwe schoenen. Op de een of andere manier liep hij blijkbaar al een half jaar op te grote schoenen. Tijd voor nieuwe dus. Gekocht bij Van Haren

32

 

 

Een stoer shirt. Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe outfit. Gekocht bij Primark.

 

 

 

Verder heeft hij niets nieuws nodig. Waarschijnlijk krijgt hij in maart, als hij vier wordt en naar de basisschool gaat, een nieuwe rugtas en drinkbeker.

Kleuter kreeg:

31

 

Een stoer shirt van de Primark.

 

 

 

29

 

Voetbalschoenen. Want ook het sportseizoen gaat weer beginnen. Voor sportkleding heb ik nog niet kunnen slagen, dat moet ook nog aangeschaft worden.

 

26

 

Nieuwe schoenen. Ik koop vaak sportmerk schoenen voor mijn mannen, omdat ik goede ervaringen heb met de kwaliteit en duurzaamheid ervan.

 

27

 

Gymschoenen. Gewoon omdat de oude te klein waren. Nieuwe gymkleding moet hij ook nog hebben, wat is dat moeilijk te vinden zeg.

 

 

28

 

Een nieuwe rugzak. Want eentje die je al gebruikte op de psz, nee, dat kan echt niet meer als grote jongen in groep 2 ;-). De oude was ook aan het slijten, dus het was gewoon tijd voor een nieuwe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet zijn mijn jongens weer flink verwend met nieuwe spullen. Ze zijn nog jong, en hebben dus niet zo veel spullen nodig voor school. Ik moet nog een paar dingen zien te vinden, dus daar ga ik vanmiddag nog naar op zoek.

Hebben jullie veel gekocht voor het nieuwe schooljaar?

Onder andere  Josan,  KimberlyPriscilla en Ellen voerde deze challenge ook al uit. Neem ook een kijkje bij hen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s