Mama Challenge #4: Verstuur echte post

Hier in de regio is de school alweer een week bezig, maar ik ga gewoon nog even door met de mama challenge. Vandaag de vierde opdracht: verstuur echte post.

Halverwege de vakantie had ik deze al eens geprobeerd. Het leek mij toen leuk om zelfgemaakte vakantiekaarten te versturen aan de opa’s en oma’s. Kaarten lagen klaar, postzegels waren gekocht. Maar mn zoon zag er toen het nut er niet van in. Waarom zou je vakantie kaarten sturen als je niet op vakantie bent? Daar gáán mijn leuke plannen 🙂

Deze week was mijn schoonzusje jarig. Ik rook een tweede poging. Dus vroeg ik aan mijn zoon of hij een verjaardagskaartje wilde maken voor haar. Daar had hij gelukkig wel zin in. Kaarten en knutselspullen weer uit de kast, en aan de slag.

33

work in progress

Als het aan mij ligt, maak ik voor een meisje een lieve, schattige kaart. Met hartjes en lieve kleurtjes en zo. Maar ik heb mijn zoon lekker vrij gelaten in zijn creativiteit. En dan krijg je dus dit:

Toch nog één hartje er op, en ook wat glitters. Hij heeft er echt zijn best op gedaan, door de voorkant, binnenkant én achterkant te versieren. Daar zal mijn schoonzus vast blij mee zijn.

Omdat zoonlief zo fijn bezig was, had ik zelf ook de tijd om een kaart te maken. Schoonzus kreeg dus twee kaarten van ons.

39

En natuurlijk moesten we dan ook nog naar de brievenbus.

38

Ik vond dit een leuke challenge om te doen, en mijn zoon ook. En ik weet zeker dat mijn schoonzus het ook leuk gevonden heeft om de kaarten te ontvangen.

 

RamonaSaskia en Nathalie voerden deze challenge ook al uit. Kijk ook eens bij hen op de blog!

 

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Mama Challenge #4: Verstuur echte post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s